Блог

 • Какво трябва да включите в обзавеждането на дневната

  Всекидневната е най-подходящото помещение в съвременното жилище, където да се насладите на пълноценно време със семейството или приятелите си. Тя е един от най-важните елементи от модерния дом и мястото, където ежедневно човек прекарва значителна част от времето си. Като основно пемещение, всекидневната трябва да бъде уютна, с комфортни мебели и обзавеждане и елегантен и функционален дизайн.  

  Прочети публикацията
 • Как да изберете подходящото обзавеждане за трапезария

  Обзавеждането на трапезарията често се оказва много трудна задача. Независимо дали е самостоятелно помещение или е изградена като част от кухнята или всекидневната, вариантите за интериорното й реализиране са многобройни. Също толкова разнообразни са и мебелите, които можете да използвате за обзавеждането й.

  Прочети публикацията
 • Видове маси и тяхното приложение

  Масата е един от най-основните елементи от обзавеждането. Тя се използва за разнообразни цели – за хранене, за поставяне на декоративни предмети, за осигуряване на плот за извършване на определен вид работа. Като цяло, една маса е изградена от плоска горна повърхност и крака, които да в придържат. Плотът на масата може да бъде с всякаква форма, размери, цвят и текстура и може да бъде поставен върху един, два или повече крака. Маси са използвали още древните египтяни, римляни и гърци.  

  Прочети публикацията
 • Ъгловите дивани - по-актуални от всякога

  Ъгловите дивани стават популярни преди повече от десетилетие. Те се отличават като стилен и функционален мебел и бързо намират широко приложение в много съвременни жилища. Днес, дали заради своята практичност или заради високата степен на комфорт, която осигуряват, имате възможността да избирате между множество модели ъглови дивани с атрактивна визия и функционалност.

  Прочети публикацията